Monday, June 13, 2011

KL GANGSTER..!!

Hye...kembali lagi..! :)

Rase2nye dah lame tak jenguk blog sendiri. Al-maklum la, busy sket dgn hal2 yang perlu di uruskan. Wah2, dah mengalah kn PM lak ek, bz nye.. haha.. Suka aty akuh lah. Sibuk pulak..kann.. hehe. Gurau je geng.. :)
Tuk entry kali nie, akuh nk luah kn isi hati sket la. Sket je, tak bnyk pong..hakhak. Kalau sudi nk baca, silakan. Kalau rase2 tak sudi, kne jugak bace! hehe.

Sbnr2nye, akuh tersangat2 nak tgk movie nie...KL GANGSTER. Apalah kecoh sgt bdk nie, nk tgk movie pn nk cerita ke..kn..kn?? haaaa....nie akuh nk bg tahu. Mmg nk sgt tgk. tapi...akuh ni alergic sket dgn cite2 mcm nie...yg gado2, pukul2 smpai mati tu.."LU LANGSI LU MATI" katanya. haha..ade bran ke?? Bak kate nabil pn..Maaf..Maaf..Maaf..!! haha.. Akuh cuak la nk tgk bnda2 extreme mcm tu. Akuh mmg tak suka dgn keganasan..seram sejuk di buat nya. wahahaa.. Tapi mamat2 yg berlakon dlm cite tu sume hebat2. Especially nye aron aziz dgn adi putra.. wallawey!! Boleh buat akuh terjun katil !! Tinggi kn..haha..


.
.
.
.
.
.
INI LAH AKIBAT NYA. (KALAU BERANI BUAT LAH) HAHA


                                                                                                                                                                                                                                                                      
 WANTED!!!
Muka Ganas




Nasihat bf akuh la kan. Better tak payah pergi. sbb kalau akuh pergi, membazir je.. Nk tau knp?? Bkn cerita tak best.....tapi............... Sbb nye yang pertama. Buat perabis duit je..bkn sbb kne paw dgn aron aziz or ady putra tp sbb TAKUT. Yang kedua, sah2 tapak tgn akuh dr start smpai abes akn melekat je kat muka..bkn kne marah dgn gangster2 kl tuh..tp sbb TAKUT.. Dan last skali, bila keluar dr wayang badan2 akuh akn sakit bkn jgk kne pukul dgn hero2 kl tuh..tp sbb tahan TAKUT.. Msti korang rase nk tendang akuh dr blakang kn.. Peduli ape..hahaha.. Dah mmg akuh TAKUTWey, akuh nie muka je ganas tp.....jiwe mcm kapas....hahahaahaha. Alah, nama pun perempuan kn. Normal lah tu. :)




Hati Kapas






*Doa2kn lah akuh nye niat nie kesampaian ye..kwn2 dgn hati yg cukup tabah tuk tonton movie nie.. Tu jelah yg akuh dapat luah kn tuk kali nie. Jgn marah naaa...hehehe. :)

2 comments:

  1. wah smngt kau! hehe. bole jek. next week eh, ajak bdk2 len skali.

    ReplyDelete