Friday, July 22, 2011

IDA : BLACK AND WHITE CONTEST


-KLIK BANNER COMEL NIE TUK JOIN & KETAHUI SYARAT PENYERTAAN -




Hai, korang. Nie nak bg tahu. Nie contest yang ke-3 akuh join lah kan. Hopefully, tuah berpihak pada akuh. Nak tahu dari mana dapat nya contest nie..?? Akuh telah di tagged oleh CIK LALUN kita yang sangat suka m'blog kan diri nya sampai lah kadang kadang di block dek orang lain. Haha. Itu cuma gurauan santapan sahaja yee..  
Terima kasih LALUN.  :)

 Maaf lah yek, akuh nie mmg kaki gambar, pantang nampak kamera jek. Kamera orang yang akuh tak knl pun akuh sebat jek.. Sampai mcm tu punya dasat lah si MMZ nie punya GILA. Sian kan, muda muda dah gila. haha. Ok, lah tak nak sembang banyak jum kita tengok gambar yang akuh CONTEST kan nie yek.. Kalau anda anda rasa cun atau cantik, sila angkat tangan mcm saya.. 
(tipu dosa tau) 

.
.
.

*p/s : Gambar ini tiada kena mengena antara hidup dan yang telah meninggal dunia. 


Akuh menjemput :


Doppelganger





*Tarikh tutup : 12 Ogos  2011, hari Jumaat 11.59pm.*

4 comments:

  1. cik mmz ape en.k nak buat kalo dh ditagged ye? adeiyaiii.. :p

    ReplyDelete
  2. gudluck! follo kamu...

    http://iedaurora.blogspot.com/2011/07/ida-black-and-white-contest.html

    ReplyDelete
  3. http://ameameame.blogspot.com/2011/07/black-and-white-contest.html.. aku dah buat ni weh. next step?

    ReplyDelete