Wednesday, July 6, 2011

MACARON'S

First time aku tgk mcm butang. Dua kali tgk mcm mainan. Tapi pelik nye org duk sibuk sibuk belajar kat dpur pasal tu. Bl dah siap msuk mulut. Siap je, msuk mulut. Cuba tgk kat bwh nie :


Ini masa bru buat. Comel kn.
Dah siap lagi comel.  hehe

Sumpah terasa nk sangat sangat macaron nie. Nampak menyelerakan kn?? Klu berminat sila klik SINI tuk tahu lebih lanjut tentang pelbagai lg jenis kuih yang best best dari kak nomie. Nak buat tempahan pada dia pun boleh.  :)

2 comments: